TÜRK OPERA FORUM

Zaman: 07 Eyl 2010, 20:37

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: yetenek sınavı!!
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2010, 11:20 
pp

eskişehir opera sınav kayıt tarihleri ne zaman başlıyo? fazla bisüre kalmadı sınav dönemlerine.. bilen biri bilgilendirirse çok iyi olacak teşekkürler şimdiden.....!!!!!!

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Mesaj Başlığı: Re: yetenek sınavı!!
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2010, 12:33 
pp
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar biliyorum konuyla pek alakası yok ama ben sizden biraz manevi destek almak için yazıyorum. ben yaklaşık 2 senedir şan bölümü sınavlarına hazırlandım ilk sene olmasa da 2. sene hocam çok umutluydu ve her dersim çok iyi geçmişti. ama gene olmadı ve ben bir sene ara verdim şimdi gene hazırlanmayı düşünüyorum çünkü bu bölümde okuyup sevdiğim ve hayalini kurduğum mesleği yapmayı çok istiyoruma ama bunu kime sölesem hep torpil dönüyor boşuna uğraşma diyorlar gerçekten de böylemi bir türlü karar veremiyorum sizce bir insanın biraz yeteneği varsa ve de çok hırslı ve çok çalışıyorsa yapamazmı bana biraz akıl verirseniz çok sevinirim. hepinize şanla dolu opera tadında bir hayat diliyorum.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2010, 01:16 
pp

Ben torpilsiz girdim mesela.Sınıf arkadaslarım da torpilsiz girmişlerdi.Gerçekten iyi isen girersin.her okulun hocalarının kriterleri farklı.bir okulu kazanamıyorken diğerini kazanabildiginde oluyor.Konservatuvara girmek bir dert,bitirmek bir dert sonrası ise en büyük dert :)))

Sınav tarihlerini soran arkadas; butun universitelerin web sayfaları var.Google dan araştıracaksın,üşenmeyeceksin tek tek bakacaksın duyurulara.Burada genelde mezunlar var.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2010, 10:46 
pp

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları, Çalgı Yapım, Müzikoloji ve Müzik Bölümüne, lise ve dengi okul mezunlarından, 2010 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) puan türlerinin en az birinden; aynı alandan gelenler için 180.00, alan dışından gelenler için 225.00 (ağırlıklı orta öğretim başarı puanı eklenmeden) veya daha fazla puan alan adaylar ile Devlet Konservatuvarlarının Lise Devresi mezunları* arasından ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacaktır.

* Devlet Konservatuvarlarının Lise devresi mezunlarından ÖSYS’ye girmiş olma şartı aranmaz.

• Ön kayıtlar 02–13 Ağustos 2010 tarihleri arasında (Cumartesi-Pazar günleri hariç) Anadolu Üniversitesi Yunusemre kampusü Devlet Konservatuvarında yapılacaktır.

Yetenek Sınavları;Yaylı Çalgılar Yapım Anasanat Dalı;19–20 Ağustos 2010,
Opera Anasanat Dalı ;22–23 Ağustos 2010, (Pazar günü dahil)
Tiyatro Anasanat Dalı ;24–29 Ağustos 2010, (Cumartesi- Pazar dahil)
Müzik Bölümü ;25–26 Ağustos 2010,
Müzikoloji Bölümü ;23-24 Ağustos 2010,

tarihleri arasında yapılacaktır.

Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz