Bibi Banu Dağcıoğlu yazmış
Alıntı:
TV klasik müzik kanalının açılma vakti çoktan geldi de geçiyor...bence çok yakın bir zamanda,bu konuda akıllıca oluşturulacak iyi projeler tv kanal yönetim kurullarına sunulmalıdır.Çok yüksek bir dinleyici ve izleyici kitlesi olduğunu düşün...üyorum.Yerel türlü gereksiz kanallar,günde 5 sohbet-2 haberle ayakta duruyor.Bir şekilde bu aptal kutusundan boş beyinlere boş yayınlar yaparak ayakta kalabildiklerine göre...TrT yada özel kanallar reyting manyaklığına sarmış durumdalar malesef,saçma sapan reklamlarla kesilen canlı yayınların haddi hesabı yok.uluslararası Bale yarışmasında,2. kez bu rezaleti bu sene de yaşadık hatırllarsanız(Ntv)...Musa Göçmen' in de başına gelmesine hiç şaşırmadım.Durum üzücüdür,tepki verilmezse,bizlerde bu duvarlarda sadece söylenerek yazı yazmakla kalırız....Vaz geçmek gibi bir alternatif olmamalı.
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1111770934SOPRANO Nurdan Küçükekmekçi Aydın yazmış...
Alıntı:
Evet TRT'nin bu kadar çok kanalı varken TRT klasik kanalı tabi ki çoktan açılmış olmalıydı.
Sevgili Göçmen'e yapılan şeye aslında şaşırmadım ama bu demek değildir ki" alıştık nasıl olsa boşver" mantığını beraberinde getirmemeli kesinlikle........Hatta tam tersi "yeter artık" dedirtmeli.Ben de izlemedim programı ama 40dk lık programın 8-10 dk'ya inmiş olması herşeyi anlatıyor.Bu konudaki tüm yetkilileri kınıyorum....